LähiTapiola Pirkanmaa on koko seuran yhteistyökumppani


LÄHITAPIOLA PIRKANMAAN LAAJEMPI URHEILUVAKUUTUS

LähiTapiola Pirkanmaa on kehittänyt yhdessä urheiluvammoihin erikoistuneiden lääkäreiden kanssa urheilijoille soveltuvan laajemman tapaturmavakuutuksen.

LähiTapiolan tapaturmavakuutus on voimassa kaikissa urheilulajeissa 17-ikävuoteen saakka, myös kilpaurheilussa.

·       Tapaturmavakuutus on voimassa myös kaikessa muussakin toiminnassa ympäri vuorokauden, kaikkialla maailmassa. Vakuutusturvaan sisältyy tapaturmaisen haitan ja kuoleman turva.

·       Vakuutusturvaa voi lisäksi laajentaa lisämaksusta tyypillisiin urheilusairauksiin (esim. rasitusmurtumat, tietyt tulehdustilat, penikkatauti ja akillesjänteen repeämä).

·       Saat laajan turvan ilman omavastuuta ja terveysselvitystä, eikä sinulla tarvitse olla muita tapaturmavakuutuksia eikä lajikohtaisia lisenssivakuutuksia.

·       Laajempi tapaturma- ja urheiluvakuutus esim. 15-vuotiaille noin 55 euroa (vakuutusmaksuun vaikuttavat vakuutetun henkilön ikä, valittu turvan taso ja keskittämisaste).

Yli 17-vuotiaille tarjoamme urheilulajikohtaista urheiluvakuutusta.

·       Vakuutusturva sisältää myös normaalin tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikessa muussakin toiminnassa kaikkialla maailmassa ympäri vuorokauden, sekä tapaturmaisen haitan ja kuoleman turvan.

·       Urheiluvakuutuksesta korvataan myös tyypillisiä urheilusairauksia (esim. rasitusmurtumat, tietyt tulehdustilat, penikkatauti ja akillesjänteen repeämä).

·       Kun sattuu tapaturma, ja hoidat ajanvarauksen ja vahinkoasian aina Terveyspalvelumme kautta, et maksa vakuutukseen kuuluvaa omavastuuta lainkaan.

Lue lisää ja jätä yhteydenottopyyntösi sivulla: www.lahitapiola.fi/pirkanmaa/urheiluvakuutus
LähiTapiola Pirkanmaalta otetaan sinuun yhteyttä, laskemme sinulle tarjouksen tarvitsemastasi vakuutusturvasta.

Subtitle

Title

Description