Uutiset

LähiTapiola Pirkanmaa on koko seuran yhteistyökumppani


LÄHITAPIOLA PIRKANMAAN LAAJEMPI URHEILUVAKUUTUS

LähiTapiola Pirkanmaa on kehittänyt yhdessä urheiluvammoihin erikoistuneiden lääkäreiden kanssa urheilijoille soveltuvan laajemman tapaturmavakuutuksen.

LähiTapiolan tapaturmavakuutus on voimassa kaikissa urheilulajeissa 17-ikävuoteen saakka, myös kilpaurheilussa.

·       Tapaturmavakuutus on voimassa myös kaikessa muussakin toiminnassa ympäri vuorokauden, kaikkialla maailmassa. Vakuutusturvaan sisältyy tapaturmaisen haitan ja kuoleman turva.

·       Vakuutusturvaa voi lisäksi laajentaa lisämaksusta tyypillisiin urheilusairauksiin (esim. rasitusmurtumat, tietyt tulehdustilat, penikkatauti ja akillesjänteen repeämä).

·       Saat laajan turvan ilman omavastuuta ja terveysselvitystä, eikä sinulla tarvitse olla muita tapaturmavakuutuksia eikä lajikohtaisia lisenssivakuutuksia.

·       Laajempi tapaturma- ja urheiluvakuutus esim. 15-vuotiaille noin 55 euroa (vakuutusmaksuun vaikuttavat vakuutetun henkilön ikä, valittu turvan taso ja keskittämisaste).

Yli 17-vuotiaille tarjoamme urheilulajikohtaista urheiluvakuutusta.

·       Vakuutusturva sisältää myös normaalin tapaturmavakuutuksen, joka on voimassa kaikessa muussakin toiminnassa kaikkialla maailmassa ympäri vuorokauden, sekä tapaturmaisen haitan ja kuoleman turvan.

·       Urheiluvakuutuksesta korvataan myös tyypillisiä urheilusairauksia (esim. rasitusmurtumat, tietyt tulehdustilat, penikkatauti ja akillesjänteen repeämä).

·       Kun sattuu tapaturma, ja hoidat ajanvarauksen ja vahinkoasian aina Terveyspalvelumme kautta, et maksa vakuutukseen kuuluvaa omavastuuta lainkaan.

Lue lisää ja jätä yhteydenottopyyntösi sivulla: www.lahitapiola.fi/pirkanmaa/urheiluvakuutus
LähiTapiola Pirkanmaalta otetaan sinuun yhteyttä, laskemme sinulle tarjouksen tarvitsemastasi vakuutusturvasta.

Subtitle

Title

Description