Isku B-valkoiset C-poolin turnauksessa 31.10.

Isku B-valkoiset matkasi Raision Loimun isännöimään C-poolin turnaukseen, jossa pelasivat myös Järvi-Suomen pallo ja Loimaan Jankko.

Ennakolta pooli oli kiinnostava ja tasainen. Ensimmäisessä ottelussa kohtasimme JSP:n. Heidät olemme viimeksi kohdanneet C-pojissa pari vuotta sitten. Iskun syötöt onnistuivat todella hyvin eikä erässä päästy juurikaan pelaamaan. Erä Iskulle 25-4. Toinen erä olikin sitten vaikea, mutta loppujen lopuksi paremmalla rutiinilla 25-23 voitto ja ottelu Iskulle 2-0. 

Heti perään vastaan asettui Loimaan Jankko ja huomattavasti kovempi vastus oli tiedossa. Erässä edettiin ailahdellen. Välillä näytti, että pääsimme niskan päälle ja karkumatkalle. Mutta sitten lähinnä omilla virheillä päästettiin vastustaja mukaan peliin. Hyviä torjuntoja, puolustusta ja kovia ratkaisuja mutta toisaalta sekä syöttö- että hyökkäysvirheitä. Ensimmäisen erän loppuhetkillä olimmekin jo 24-22 tappiolla. Tähän aikalisä, hyvät syötöt sekä hermojen hallinta ja niin erä kääntyi kuin kääntyikin meille 24-26! Tasainen vääntö jatkui toisessa erässä. Johtoasema vaihteli vuorotellen ja loppuratkaisussa olimme jälleen terävämpiä. Toinen erä Iskulle 23-25 ja voitto 2-0! Hienoa taistelua pojat! Tämän voiton jälkeen fiilis oli loistava ja siirryimme ruokailemaan sekä tasailemaan pelaajien ja muutaman katsojan sykettä. 

Ennen viimeistä peliä oli jo selvää, että Isku ja Loimu nousevat korkeampaan B-pooliin. Loimua vastaan pelasimme viime kaudella hyviä ja tasaisia vääntöjä. Tästä pelistä ei sellaista tullut eikä jälkipolville jää muutenkaan juuri kerrottavaa. Kerron kuitenkin, että Hristo pelasi ensimmäisen pelinsä tässä B-poikaporukassa. Ehkä poolinousu ja hieman erilainen kokoonpano vaikuttivat vireeseen. Loimun syöttöpeli oli hyvää emmekä tähän pystyneet vastaamaan. Valitettavasti tämä El Classico – meni ohi. Selvä 2-0 voitto Loimulle, mutta palaamme asiaan seuraavassa turnauksessa 🙂

Positiivisia asioita olivat kuitenkin nousu B-pooliin, hienot nousut erien lopuilla tiukoissa paikoissa, hyvä puolustuspeli ja mainio joukkuehenki. Pelillisesti virheitä tuli sekä syötöissä että hyökkäyksissä liikaa. Koronan takia A-pooli jäi pelaamatta joten vielä ei ole varmuutta mihin ja ketä vastustajia kohtaamme 21.11. 

Kiitokset vielä järjestelyistä! Tartuntojen välttämiseksi oli nähty paljon vaivaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *