Harrasteliikunnan koordinaattoriksi Iskuun?

Työnantaja: Rantaperkiön Isku

Hakuaika: 7. – 18.12. 2020

Rantaperkiön Isku ry on vuonna 1911 perustettu monilajiseura. Seurassa voimistelujaoston vastuulla on lasten, nuorten, perheiden ja aikuisten harrasteliikunnan sekä joukkuevoimistelutoiminnan järjestäminen.

Haemme joukkoomme oma-aloitteista ja innostunutta harrasteliikunnan koordinaattoria määräaikaiseen työsuhteeseen (n. 6 kk), työsuhde voi jatkua määräaikaisuuden jälkeen. Työaika on noin 20-30h/vko. Työ alkaa 7.1. 2021 tai sopimuksen mukaan. Työtehtäviin kuuluu harrasteliikunnan toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen liittyvät tehtävät; mm. toimistotyöt, asiakaspalvelu, ohjaajien hankinta, tuntitarjonnan suunnittelu ja kehittäminen sekä mahdollisesti ohjaaminen. Myös erilaisten seuran tapahtumien suunnittelu ja toteutus kuuluu tehtäviin. Edellyttää yleisimpien ohjelmien (word, excel, powerpoint, Canva) käyttötaitoa sekä kokemusta markkinoinnista sosiaalisessa mediassa (Facebook, Instagram, kotisivujen päivitys). Osa työajasta painottuu ilta-aikaan ja viikonloppuihin. Työnkuva tarkentuu työntekijän osaamisen mukaan.

harrasteliikunnan sivusto

Arvostamme joustavuutta, reipasta ja itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan liikunnan ohjaukseen liittyvää kokemusta ja/tai koulutusta sekä kokemus voimistelulajeista. Myös seuratoiminnan tuntemus katsotaan eduksi.

Lähetä avoin hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 18.12. mennessä osoitteeseen: rantaperkionisku.rekry@gmail.com. Lisätietoja työstä Johanna Juurikorpi gsm 045-2398211 iltaisin sekä sähköpostitse rantaperkionisku.rekry@gmail.com

Rantaperkiön Iskun voimistelujaosto