Rantaperkiön Isku tiedottaa koronatilanteesta 3.3. 2021

Pirkanmaan alueellinen pandemiaohjausryhmä linjasi 3.3.2021 uusia rajoituksia koronavirustilanteen leviämisen ehkäisemiseksi. Ohjausryhmän uudet suositukset otetaan käyttöön myös Tampereen kaupungin palveluissa. Rajoitukset on määritelty nyt ajalle 8.–28.3.2021.

Sisäliikuntatilat, uimahallit ja nuorisotilat:

Aikuisten harrastustoiminta on suljettu sisätiloissa, ellei harrastustoimintaa voida toteuttaa etäyhteyksillä. Lääkinnällinen ja vastaava kuntouttava toiminta sekä OKM:n määritelmän mukainen ammattilais- ja maajoukkueurheilu on mahdollista toteuttaa sulusta huolimatta.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta sisätiloissa mukaan lukien jäähallit ja uimahallit on mahdollista vuonna 2008 syntyneillä ja nuoremmilla yleisiä turvaohjeita noudattaen niin, että harrastustoiminnassa pysytään Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueella.

Vuosina 2007–2002 syntyneiden harrastustoiminta on mahdollista, jos OKM/THL:n turvaohjeistusta voidaan noudattaa. Turvaohjeissa mainitaan muun muassa yli 12-vuotiaiden maskien käytöstä, puku- ja pesuhuonetilojen käyttörajoituksista sekä siitä, että toiminta tapahtuu vakiintuneessa ryhmässä.

Toimintamme jatkuu siten aikaisempien ohjeistuksien mukaisesti. Tiedotamme jäsenistöämme heti tilanteen muuttuessa.

Toivotamme kaikille aurinkoista kevättä, liikutaan luonnossa ja voidaan hyvin!

Yhteistyöterveisin, Rantaperkiön Iskun hallitus