Rantaperkiön Isku tiedottaa koronatilanteesta 16.3. 2021

Rantaperkiön Isku noudattaa toiminnassaan Olympiakomitean, lajiliittojen, Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän antamia rajoituksia:

Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti leviämisvaiheessa.

Liikuntaharrastustoiminnassa noudatettavia ohjeita 5.4.2021 asti:

  • Aikuisten ryhmäliikunta on tauolla toistaiseksi. Lääkinnällinen ja vastaava kuntouttava toiminta sekä OKM:n määritelmän mukainen ammattilais- ja maajoukkueurheilu on mahdollista toteuttaa sulusta huolimatta.
  •  Lasten ja nuorten harrastustoiminta on tauolla 5.4.2021 asti sisätiloissa. Ulkona noudatetaan OKM/THL turvaohjeistusta. Harrastustoiminta ulkona ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa: Tartuntariski ulkona on huomattavasti pienempi kuin sisällä. Sen vuoksi leviämisvaiheessakaan olevilla alueilla ei tason 1 tilanteessa ole perusteita rajoittaa ulkona tai rajatuissa ulkotiloissa tapahtuvaa ryhmäharrastustoimintaa. Sen sijaan siirryttäessä epidemian tasolle 2 tulisi alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa tapahtuvassa ryhmäharrastustoiminnassa noudattaa jäljempänä esitettyjä suositeltuja toimintatapoja.” (OKM/THL tiedote 2.2.2021)

Seuramme joukkueet ja lasten harrasteryhmät jatkavat harjoitteluaan soveltuvin osin etäyhteyksillä 5.4. asti. Valmentajamme ja ohjaajamme suunnittelevat omien ryhmiensä toimintaa seuraaville viikoille noudattaen tarkoin Tampereen kaupungin ja viranomaisten ohjeistusta.

Seura tiedottaa jäsenistöään muuttuvasta koronatilanteesta ja sen vaikutuksesta toimintaansa vain virallisten kanaviensa kautta (jäsenjärjestelmät, sähköposti, kotisivut). Noudatamme seurassa tarkoin tietosuojavaltuutetun toimiston antamaa ohjeistusta tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä koronavirustilanteessa. THL:n sivuilla on luettavissa tarkat määritelmät termeille karanteeni ja eristys. Huomioitavaa on, että yksittäinen urheiluseura ei aseta harrastajiaan tai toimijoitaan esim. karanteeniin, vaan karanteenit ja eristykset ovat tartuntatautilääkäreiden viranomaispäätöksiä. Asianomaisiin henkilöihin ollaan siis viranomaisten puolesta tarvittaessa yhteydessä.

Rantaperkiön Isku tiedottaa jäsenistöään seuraavan kerran, kun viranomaiset päivittävät koronaohjeistustaan.

Jaostojen/työntekijöiden yhteystiedot ovat seuran kotisivuilla. Ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat kysyä harjoitusolosuhteistamme lisää!

Yhteistoimintaterveisin,

Rantaperkiön Isku