Into-pupun pääsiäispolku ajalla 29.3-5.4.2021

Rantaperkiön Isku täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Seuran voimistelujaosto järjestää juhlavuoden kunniaksi kaikille avoimen pääsiäispolun, jonka varrella on 10 erilaista Into-pupun ideoimaa tehtävärastia. Rastit sisältävät muun muassa liikuntaa, eri aistien ja mielikuvituksen käyttöä. Pääsiäispolku sopii kuljettavaksi yksin, yhdessä, perheen parissa tai pienessä porukassa (polku sopii hyvin myös päiväkoti- ja kouluryhmille). Muistathan noudattaa turvavälejä pääsiäispolulla kulkiessasi.

Pääsiäispolun tiedot

Sijainti: Rantaperkiö. Haapakujan päästä (Haapakuja 5) lähtevä hiekkatie.

Aika: Ma 29.3 (kello 12 alkaen) – ma 5.4.2021. Voit kulkea pääsiäispolun omatoimisesti, itsellesi sopivana ajankohtana. Suosittelemme kuitenkin kulkemaan polun valoisaan aikaan.

Kartta: Löydät kartan tämän uutisen yhteydestä (katso alla).

Matka: Lähdöstä maaliin noin 600 metriä.

Reitti: Helppokulkuinen, valaistu hiekkatie. Polku sopii myös lastenrattaille ja polkupyörille.

Paikalle saapuminen: Voit saapua paikalle jalan tai pyörällä. Polun läheisyydessä on myös jonkin verran parkkitilaa autoille.

Muuta huomioitavaa: Koronarajoitukset (esimerkiksi riittävät turvavälit).

Voit myös osallistua pääsiäispolun some-kisaan! Ota kuva polun varrelta tai rastilla numero 8. Tägää @isku_voimistelu, käytä #intopupunpääsiäispolku2021 ja voit voittaa yllätyspalkinnon!

Jos huomaat, että joku rasteista puuttuu tai on vaurioitunut, ilmoitathan asiasta meille numeroon 0400 594 882.

** 6.4.2021: Pääsiäispolun rastit on nyt kerätty pois. Into-pupu ja Rantaperkiön Iskun voimistelujaosto kiittävät kaikkia pääsiäispolun kiertäneitä. 🙂

Lämpimästi tervetuloa pääsiäispolulle liikkumaan ja nauttimaan keväisestä luonnosta! #rantaperkiönisku #iskuperhe #parhaassaiskussa #hyvääseuraa110vuotta #intopupunpääsiäispolku2021