Rantaperkiön Isku tiedottaa koronatilanteesta 31.3. 2021

Rantaperkiön Isku noudattaa toiminnassaan Olympiakomitean, lajiliittojen, Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän antamia rajoituksia:

Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti leviämisvaiheessa.

Ryhmäharrastustoiminnassa noudatettavia ohjeita 18.4.2021 asti

  1. Aikuisten ryhmäliikunta on suositeltu pidettäväksi tauolla toistaiseksi. Muu aikuisten ryhmäharrastustoiminta on suljettu sisätiloissa ajalla 18.4.2021 asti ellei harrastustoimintaa voida toteuttaa etäyhteyksillä.
  2. Lääkinnällinen ja vastaava kuntouttava toiminta sekä OKM:n määritelmän mukainen ammattilais- ja maajoukkueurheilu (ml. Olympiakomitean tukiurheilijat) on mahdollista toteuttaa sulusta huolimatta.
  3. Kaikki lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta (enemmän kuin yksi henkilö) sisätiloissa on tauolla 18.4.2021 asti. 
  4. Kaikessa ulkoliikunnassa noudatetaan OKM/THL turvaohjeistusta. Huoltajat eivät kokoonnu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksissa ulkona yli kuuden henkilön ryhmiin ja noudattavat kaikissa tilanteissa turvavälejä.

Seuramme joukkueet ja lasten harrasteryhmät jatkavat harjoitteluaan toistaiseksi soveltuvin osin etäyhteyksillä. Valmentajamme ja ohjaajamme suunnittelevat omien ryhmiensä toimintaa seuraaville viikoille noudattaen tarkoin Tampereen kaupungin ja viranomaisten ohjeistusta. Myös kesätoimintamme suunnittelu on pitkällä, toiveissa on luonnollisesti vähitellen paluu normaalimpaan toimintaan.  Sekä harrasteliikunnan että joukkueiden kesäaikataulut ovat valmistumassa, suunnitteilla on myös mm. lasten kesäleiri. Seuraa tarkasti seuran tiedotusta!

Rantaperkiön Isku tiedottaa jäsenistöään seuraavan kerran, kun viranomaiset päivittävät koronaohjeistustaan.

Jaostojen/työntekijöiden yhteystiedot ovat seuran kotisivuilla. Ota rohkeasti yhteyttä!

Yhteistoimintaterveisin,

Rantaperkiön Isku

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *