Rantaperkiön Isku tiedottaa koronatilanteesta 13.4. 2021

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän tilannekatsaus 13.4. 2021:

Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti leviämisvaiheessa.

Aikaisemmat koronanyrkin suositukset ovat edelleen voimassa lukuun ottamatta seuraavia tarkennuksia:

  • Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoiminta on sisätiloissa mahdollista 19.4.2021 alkaen noudattamalla OKM/THL turvaohjeistusta ja huomioimalla korkeintaan 10 henkilön ryhmäkoko.
  • Yli 12-vuotiaiden (2007 syntyneet ja vanhemmat) lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta (enemmän kuin yksi henkilö) sisätiloissa on tauolla 30.4.2021 asti.

Perinteisesti järjestettäviä kilpailutapahtumia ei tällä hetkellä voi järjestää.  Toukokuun TUL:n avoimet ryhmätanssin® mestaruuskilpailut on siirretty pidettäväksi 7.11. 2021, järjestäjänä on Rantaperkiön Isku.

Tulevalla viikolla (viikko 16) koronanyrkissä arvioidaan nuorten harrastusmahdollisuuksia.

Seuran kotisivuilta löydät kaikki yhteystietomme, ota rohkeasti yhteyttä, jos haluat tietää lisää Rantaperkiön Iskun lentopallon, harrasteliikunnan ja joukkuevoimistelun kevään ja kesän aikatauluista. Tulossa mm. lasten liikunnallinen kesäleiri!

Yhteistoimintaterveisin,

Rantaperkiön Isku