Heikki Kosonen Iskun 1-sarjajoukkueen valmentajaksi

Rantaperkiön Isku ja Heikki Kosonen ovat tehneet sopimuksen Rantaperkiön Iskun miesten 1-sarjajoukkueen valmennuksesta. Sopimus on yksivuotinen, ja se sisältää myös optiomahdollisuuden kaudelle 2022-2023.

Heikki Kososella on takanaan pitkä pelaajaura lentopallon pääsarjatasolla. Kososen kasvattajaseura on Lahden Kimmo. Valmentajana hän on toiminut mm. tyttöjen lentopallomaajoukkueessa, ja viime kaudella Kosonen valmensi 1-sarjassa Pälkäneen Luja-Lukkoa. Heikki Kosonen toimii Tampereen Urheiluakatemian lentopallovalmentajana.

­­Rantaperkiön Isku luopui paikastaan lentopallon miesten Mestaruusliigassa kauden 2017-18 päätteeksi, ja on pelannut sen jälkeen lentopallon 1-sarjan ”keskikastissa”. Rantaperkiön Isku hakee nyt uutta nousua uudistamalla juniorivalmennusta ja pelaajapolkua.

– Tampere on erittäin kiinnostava kaupunki nuorille pelaajille lukuisten koulutusmahdollisuuksien vuoksi, ja kyselyjä nuorilta pelaajilta tulee kaiken aikaa, kertoo Iskun manageri Kari Kallio. ­­– Uskomme olevamme kilpailukykyisiä, jos voimme tarjota ammattitaitoisen valmennuksen ja määrällisesti riittävän harjoittelun nuorille pelaajille.

– Lähdin tähän mukaan, kun kävi selväksi, että Rantaperkiön Isku on valmis tekemään muutoksia juniorivalmennukseen sekä laadullisesti että määrällisesti. Lentopallo kuuluu ehdottomasti Tampereelle, toteaa Iskun uusi päävalmentaja ja Tampereen Urheiluakatemian lentopallovalmentaja Heikki Kosonen.

– Tässä on nyt uusi alku Rantaperkiön miesten lentopallolle. Tavoitteena on kehittää nuoria pelaajia yhdessä joukkueen kokeneemman rungon kanssa. Pelaajakehitys on ykköstavoitteemme. Jos tästä seuraa nousu liigaan, olemme siihen valmiit, toteavat Kallio ja Kosonen lopuksi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *