Liikuntapaikkojen rajoitukset poistuivat!

JULKAISTU 9.6.2021 13.21 TAMPEREEN KAUPUNKI


“Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän suositusten mukaisesti olemme siirtyneet koronaluokituksen perustasolle, jonka seurauksena liikuntapaikkojen rajoitukset poistuvat.
Sisäliikuntatilat avautuvat aikuisille, nuorille ja lapsille, jotka voivat harrastaa lajinomaisesti ilman rajoituksia. Myös ulkotiloissa tapahtuva harrastustoiminta on sallittua. Ryhmäharrastustoiminnassa on noudatettava suosituksia ja ohjeita. Toiminnan tulee olla terveysturvallista sekä tartuntatautilain 58c -kohdan mukaista, jossa mainitaan mm. siitä, että harrastajilla täytyy (harjoituksen yhteydessä) olla mahdollisuus käsien puhdistamiseen. Maskien käyttöä suositellaan yli 12-vuotiaille kaikissa yleisissä tiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen ja peseytymisen aikana.


Voimme siis myös Rantaperkiön Iskun puolesta helpottuneena ja iloisena todeta, että harrastus- ja kilpailutoimintamme alkaa vähitellen palata lähemmäs normaalioloja. Kilpaurheilua harrastavat ryhmät valmistautuvat vähitellen kesätreeneihin ja ansaittuun kesätaukoon, mutta harrasteliikunnan puolella tarjoamme useita vaihtoehtoja aktiivisille liikkujille. Tutustu tarjontaan kotisivuillamme!

Ole rohkeasti yhteydessä, jos haluat tietää lisää toiminnastamme:

Harrasteliikunta aikuiset ja lapset puh. 0400-594882
Joukkuevoimistelu/voimistelukoulut/tanssillinen voimistelu
puh. 045-2075377
Lentopallo puh. 0400-594880

Aurinkoista kesää kaikille!
Rantaperkiön Isku, hallitus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *