Tunnelmia Iskun kesäleiriltä 2021

Mistä on onnistuneet kesäleirit tehty?

Sirkuksesta, palloilusta, jokiksesta ja temppuradoista.

Niistä on onnistuneet kesäleirit tehty.

Tätä mieltä olivat ainakin Rantaperkiön Iskun kesäleirin osallistujat vuonna 2021.

Tällä viikolla vietettiin jo perinteeksi muodostunutta Iskun liikunnallista kesäleiriä. Leirin aikana tutustuttiin monipuolisesti erilaisiin lajeihin. Ensimmäinen leiripäivä täyttyi muun muassa tutustumisleikeistä ja kaupunkisodasta. Tiistaina Iskun lentopallojaoston omat juniorit Lasse ja Antti opettivat leiriläisille lentopallon tekniikkaa ja perusteita. Leiriläisten joukossa oli selkeästi piileviä kykyjä ja sekä hiha- että sormilyönnit sujuivat ryhmältä mallikkaasti. Keskiviikkona oli vuorossa sirkusta ja akrobatiaa, kun leirille saatiin vieraita Turusta asti. Sirkusohjaaja Petran kanssa leiriläiset opettelivat niin jongleerausta, kukkakepeillä taiteilua kuin tramppahyppyjäkin. Loppuviikon lajikokeiluna leiriläiset pääsivät tutustumaan pöytätenniksen saloihin alan ammattilaisen, Jukan, opastuksella. Kahden päivän harjoittelun jälkeen, perjantaina iltapäivällä, mailat pysyivät jo vakaasti käsissä ja pallonkäsittelyssä oli kehitytty huimasti!

Lajikokeilujen lisäksi leiriläiset pelasivat päivittäin sekä jalkapalloa että koripalloa ja pääsivät viikon aikana myös kokeilemaan taitojansa temppuradalla, jonka hitiksi nousi ehdottomasti airtrack-alusta. Yhtenä päivänä tehtiin retki Arboretumille ja viimeisen päivän kruunasi leiriolympialaiset. Kotiin viemiseksi leiriläiset saivat pienimuotoisen lahjan; Iskun kylmälaukun, jonka sisällöstä vastasi K-Market Härmälä. Kiitos yhteistyöstä!

Niin ja se jokis. Kyseessä on siis joka miehen polttopallo.

Iso kiitos kuuluu myös leirin ohjaajille Ellille, Merille ja Linnealle! Ensi vuonna nähdään taas. Aurinkoista kesää!