Ilmoittaudu pallokouluihin ja lentopallon starttiryhmään!

Ilmoittautuminen pallokouluihin on käynnistynyt. Lentopallokouluja löytyy alle 10-vuotiaille tytöille ja pojille sekä uutena starttiryhmä yli 10-vuotiaille, jotka haluavat tutustua lajiin ilman joukkueeseen sitoutumista.


Lentopallokoulussa joukkuelajin taitoja opetellaan toimimalla ryhmässä ja tutustumalla palloiluun yleisesti. Ohjaajina toimivat kokeneet pelaajat ja pienemmillä urheilijoilla pallot ovat pehmeitä lentopalloja.

Karosen koululla Annalassa kokoontuu tytöille suunnattu pallokouluryhmä maanantaisin klo 17-18 ja Lielahdessa tyttöjen ja poikien ryhmä myös maanantaisin klo 17-18. Molempia ryhmiä vetävät naisten 1-sarjan kokeneet pelaajat.

Vuoreksen liikuntahallissa kokoontuu tytöille ja pojille suunnattu pallokoulu maanantaisin klo 18.30-19.30. Lisäksi Vuoreksessa kokoontuu matalan kynnyksen starttiryhmä yli 10-vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat tutustua lajiin ilman joukkueeseen sitoutumista. Starttiryhmään voi tulla mukaan taitotasosta riippumatta ja ilman lajitaustaa. Kahdelle ensimmäiselle kerralle voi tulla tutustumaan maksutta.

Kaikki ryhmät aloittavat ma 30.8.2021, ja mukaan voi tulla vaikkei ehtisikään ensimmäiselle kerralle. Kausimaksu on 210 €, ja se veloitetaan kahdessa osassa €105/syksy ja €105/kevät (sis Iskun junnukortin sekä seuran lehden).

Karosen ja Lielahden ryhmistä lisätietoa antaa Virpi Ollila, virpi.ollila(at)gmail.com, puhelin 040 721 6553. Vuoreksen pallokoulusta ja starttiryhmästä lisätietoja Heikki Hirvelä  heikki.hirvela@gmail.com puh 040 500 5726.

2 thoughts on “Ilmoittaudu pallokouluihin ja lentopallon starttiryhmään!

  1. Hei, haluaisin lisätietoa ensi syksyn lentopallokerhoista sekä Annalassa ja Vuoreksessa järjestettävistä.

    1. Hei Eira,
      valitettavasti näyttää nyt siltä, että syksyllä 2022 meillä ei ala lentopallokoulua eikä starttiryhmää. Meillä on ohjaajarekry käynnissä, toivotaan, että saamme uusia ryhmiä vuoden 2023 alkuun. Kiitos yhteydenotostasi, ja pahoittelut, että vastaus kesti näin kauan. Lentopallokoulujen tilanne on meillä ollut hieman auki koko kesätauon ajan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *