Iskun A-pojat tapasivat toisensa

A-poikien (-02 syntyneet ja nuoremmat) SM-sarja alkoi. Tasonmittausturnauksessa Karkkilassa mittelivät isäntäjoukkue KaPo, Salon Viesti, PuMa Helsingistä sekä Isku. Rantaperkiön pojat tapasivat toisensa tällä porukalla ensimmäistä kertaa, joukkue koostuu miesten ykkössarjan ringissä olevista ”isoista pojista” sekä b-ikäisistä.

Valmennuskaksikko Sarajärvi-Peltolalla oli käytössään täysi tusina poikia, joita peluutettiin monipuolisesti. Periaatteena oli pitkälti porukan yhteen hitsaaminen ja kaikkien peluuttaminen, ei niinkään maksimaalinen pikavoittojen tavoittelu. 

Ensimmäisenä vastassa oli Salon Viesti, joka on koonnut rinkiinsä Kuortaneen maajoukkueporukan, käytännössä sama joukkue, joka pelaa miesten ykkössarjaa Murikat-nimellä. Viesti vei avauskokoonpanollaan ensimmäisen erän selvästi. Toiseen erään Viesti teki vaihtoja, Isku käytti tilaisuuden hyväkseen ja otti niskalenkin salolaisista. Viesti joutui toteamaan, että leikitellen ei Rantaperkiö nujerru. Kaikilla panoksillaan pelaten Viesti vei sitten ratkaisuerän selvästi, ottelu heille 2-1 (25-15, 19-25, 15-6). 

Ruokailun jälkeen verkon toisella puolella Karkkila, joka näyttää olevan aika tasainen porukka Iskuun verrattuna, tähtihakkurinsa Groffierin tahdittamana. Hekin peluuttivat, Iskun tavoin, rosteriaan laajalti. Ensimmäinen erä tasainen, lopussa Isku nousi hieman niskan päälle mutta taipui kuitenkin erätappioon. Iskun virheiden sävyttämä, varsin hengetön toinen erä meni selvemmin KaPolle, ja koko peli isännille 2-0 (25-23, 25-19). 

Samaan putkeen viimeinen peli PuMa:a vastaan. Eka erä voitto, toinen tappio. Kolmanteen erään valmennus kaivoi kokeneemman rosterin kentälle ja varmisti 2-1 (25-21, 17-25, 15-8) voitolla lohkon päätteeksi hyvän mielen ja päivän kolmossijan tamperelaisille. 

Passari Aaro oli päivän mittaan Iskun kantava voima, hän loi olemuksellaan ja tarkoilla passeillaan rauhallisuutta ja ryhtiä koko kentälliseen. Libero Oskari onnistui etenkin nostopelissään. Laidoissa ja keskellä kaikilla pojilla oli omat hetkensä päivän mittaan. Pelien jälkeisessä energiatankkauksessa kilpailu pizza vs.kebab päättyi tasapeliin. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, pojat treenaavat tahoillaan ja ennen jokaista turnausta on tarkoitus pitää jopa yhteistreenit! Seuraava turnaus, Isku c-poolissa, pelataan Nurmossa 6.11.-21.

VL