Rantaperkiön Iskun kesäpolku

Keväällä 2021 järjestetty pääsiäispolku saa jatkoa! Rantaperkiön Isku järjestää kaikille avoimen kesäpolun, jonka varrella on 12 erilaista tehtävärastia. Rastit sisältävät muun muassa liikuntaa, eri aistien ja mielikuvituksen käyttöä. Kesäpolku sopii kuljettavaksi yksin, yhdessä, perheen parissa tai pienessä porukassa (polku sopii hyvin myös päiväkoti- ja kouluryhmille).

Sijainti: Rantaperkiö. Haapakujan päästä (Haapakuja 5) lähtevä hiekkatie.

Aika: Ke 8.6 – To 30.6.2022. Voit kulkea kesäpolun omatoimisesti, itsellesi sopivana ajankohtana.

Kartta: Löydät kartan tämän uutisen yhteydestä (katso alla).

Matka: Lähdöstä maaliin noin 1000 metriä haapakujan päästä, pihlajakadun alkuun, josta alkaa asfaltti. Reitti: Helppokulkuinen, valaistu hiekkatie. Polku sopii myös lastenrattaille ja polkupyörille.

Paikalle saapuminen: Voit saapua paikalle jalan tai pyörällä. Polun läheisyydessä on myös jonkin verran parkkitilaa autoille.

Muistathan, että voit osallistua kesäpolun kuvametsästys haasteeseen! Ota kuva ensimmäisen pisteen ”kuvametsästys” lapusta. Nappaa kuvia itsellesi talteen lapussa olevista asioista, joita mahdollisesti näät luonnossa polun varrella. Lähetä kuvat meille aiheella “kuvametsästys” sähköpostiin ”harrasteliikunta@rantaperkionisku.com” ja osallistu mukaan Iskun kesäiseen kuvakollaasiin ja tuotepalkintojen arvontaan!

Jos huomaat, että joku rasteista puuttuu tai on vaurioitunut, ilmoitathan asiasta meille numeroon 0400 594 882.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *