Iskun edustusjoukkue uudistuneella kokoonpanolla 1-sarjaan!

Muutoksen tuulet ovat puhaltaneet Iskussa edeltävän kauden jälkeen. Runkosarjassa neljänneksi sijoittuneesta joukkueesta on jäljellä neljä pelaajaa: Taponen, Enqvist, Friberg ja Ahonen. Keskitorjujat Ahonen ja Taponen olivat jo viimekaudella isossa roolissa keskikaistan tehomiehinä. Enqvist syöttöruudussa ja Friberg henkisenä liiderinä.

Joukkue on täydentynyt nipulla seuran nuoria lupauksia, joiden kaulaan aseteltiin viime keväänä hopeamitaleita A- ja B-poikien SM-finaaliturnauksissa. Täsmähankintoina joukkueeseen rekrytoitiin passarilupaus Henri Strengell, nopeajalkainen libero Niko Lehtosalo ja asepalveluksesta lentopallon pariin palaava laituri Ville Haapakoski. Peluutusvaihtoehtoja valmentaja Kososelle siis löytyy, ja Isku peluuttikin laajasti koko rosteria mainiosti sujuneissa harjoituspeleissä.

Urheilullinen tavoitteemme on olla parhaiten harjoitteleva seurajoukkue miesten 1-sarjassa. Pelaajien elämäntilanne mahdollistaa aamuharjoitukset. Enemmistö pelaajista harjoittelee 7-8 kertaa viikossa. Arvostan pelaajia ja valmennusta paljon, investointi on kova, mutta tiedän, että tulos aikanaan tulee työnteon kautta niin yksilölle kuin joukkueelle.

Lentopallojaoston puheenjohtaja Sami Heikkiniemi

Joukkue on nuori ja erittäin potentiaalinen, jota tasapainottaa Petteri Friberg kokemuksellaan ja rauhallisuudellaan. Pelaajat ovat sitoutuneet kovaan ja määrätietoiseen harjoitteluun. Useat pelaajat pystyvät Tampereen urheiluakatemian tukemana harjoittelemaan 7-8 kertaa viikossa. Meillä on valmennuksessa myös fysiikkapuolella hyvä oman alansa asiantuntijoista koostuvien ammattilaisten osaaminen käytössämme.

Päävalmentaja Heikki Kosonen

Kokoonpano kaudella 2022-2023

#NimiSyntymävuosiRooliEdeltävän kauden seura
2Antti Taponen2004KeskitorjujaIsku
3Ville Haapakoski2001Yleispelaaja/HakkuriVirtain Veikot
4Juho Panu2006Yleispelaaja/HakkuriIsku
6Niko Lehtosalo2004LiberoJyväsLentis
7Aaro Enqvist2001YleispelaajaIsku
9Lauri Bär2005YleispelaajaIsku
10Boris Fiykov2005Yleispelaaja/HakkuriIsku
11Lasse Lepola2004YleispelaajaIsku
12Roope Heikkiniemi2005PassariIsku
13Oskari Sarajärvi2006Libero/YleispelaajaIsku
15Anton Kokki2005KeskitorjujaIsku
16Petteri Friberg1991HakkuriIsku
17Eetu Ahonen2002KeskitorjujaIsku
21Henri Strengell2003PassariOrPo

-Iskun tiedotus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *