Isku haki ykkössarjan avausvoiton Nurmosta!

Nurmon Jymy Akatemia – Isku 1-3 (23-25, 23-25, 25-16, 20-25). 

Iskun nuorentunut, pääosin A-juniori-ikäisistä koostuva joukkue avasi miesten ykkössarjan 9.10.-22 Nurmon Jymyn vieraana. 

Isku pelasi kaikki voittoeränsä, lyhyitä passari-hakkuri -vaihtoja lukuun ottamatta, seitsikolla Strengell (p), Friberg (h), Taponen (kt), Ahonen (kt), Bär (yp), Fiykov (yp), Lehtosalo (l). Kolmannessa erässä valmentaja Kosonen pyöritti kentällä koko rosteriaan. 

Ensimmäinen ja toinen erä kulkivat pitkälti tasatahtiin, molemmat erät olivat lopussa tilanteessa 23-23, kunnes Isku käänsi ratkaisevat pisteet itselleen. Ensimmäinen erä päättyi Fiykovin lyöntiin ja toinen Taposen torjuntaan. Pitkän tauon jälkeinen erä meni kokonaan kotijoukkueen isännöimänä, eikä Iskun vaihtorulettikaan kääntänyt tilannetta. Neljänteen erään Isku tuli jälleen päättäväisemmin ja oli viemässä erää ylivoimaisilla lukemilla. Erän lopulla alkoi sitten henkinen voiton odottelu ja Jymy pääsi kaunistelemaan erälukemia, kunnes kotijoukkueen syöttövirhe lopulta katkaisi pelin ja Isku sai aloittaa voitontanssinsa hienon avausvoiton kunniaksi! 

Iskun parhaana palkittiin Antti Taponen, kotijoukkueesta palkinnon sai Alex Horn. Iskusta eniten pisteitä merkkautti hakkurin tontilta porukan nestori Friberg (12 pistettä). 

Iskun ykkössarja jatkuu 23.10. Oulussa Kiskoa vastaan. Sitä ennen pääosa joukkueen pojista pelaa A-poikien SM-sarjan avausturnauksessa Kaukajärvellä 15.10.