Iskun A-pojat teki mitä pitikin – turnausvoitto Kuopiosta

A-poikien SM-sarjan b-pooli Kuopiossa. Isäntänä PuWo, vieraina Iskun lisäksi Oulunsalon Vasama (OsVa) ja JyLe Jyväskylästä. 

OsVa ja JyLe eivät pystyneet kunnon vastusta Iskulle tarjoamaan. Nämä kaksi porukkaa saivat yhteensä neljässä erässä 50 pistettä Iskun 100 pistettä vastaan. 

PuWo:a vastaan oli tiukkaa. Isännät veivät avauserän muutaman pitkän syöttövuoron siivittämänä 25-22. Sitten Isku sai pelinsä kulkemaan ja hallitsi seuraavat erät 17-25 ja 11-15 ja ottelu 1-2 tamperelaisille. 

Isku pelasi päivän koko rosterillaan ehjästi. Syöttö kulki hyvin; pitkillä syöttövuoroilla tuli ässiä, vastapalloja verkkomiesten nitistettäväksi, ja vapaapalloja hyökkääjien herkuteltavaksi. Torjunnassakaan ei ollut moittimista. Näillä esityksillä turnausvoitto, ja nousu a-pooliin yhdessä päivän kakkosen PuWon kanssa. 

A-poolissa näitä joukkueita tulevat vastaan KempeLe ja Nurmon Jymy. Taso tulee olemaan kova, kaikissa näissä joukkueissa, Iskun tapaan, vilisee miesten 1-sarjan pelureita. Parhaat jatkavat a-tasolla. Ketkä, se selviää kolmen viikon kuluttua!