Isku jäi telineisiin Kuortaneella

Miesten ykkössarjan junioripitoiset joukkueet Isku ja Murikat-nimellä pelaava Kuortaneen valmennuskeskuksen joukkue olivat sarjataulukossa tasapisteissä, kun keskinäistä paremmuutta lähdettiin mittaamaan 27.11.-22 Kuortaneella. 

Murikat – Isku 3-1 (25-15, 25-19, 21-25, 25-22). 

Iskun avaus: Strengell (p), Haapakoski (h), Bär (yp), Enqvist (yp), Taponen (kt), Kokki (kt), Lehtosalo (l). Ottelun kuluessa Sarajärvi valloitti toisen yleispelaajan paikan. 

Kuortane aloitti tylysti, parin syöttövuoron jälkeen tilanne oli jo 8-2 isännille. Isku sai hieman kirittyä erän puolivälissä, mutta loppu oli jälleen luisumista kohti selvää erätappiota. Toiseen erään Isku sai paremman alun, mutta kotijoukkueen ehjempi ja liikkuvampi peli teki jälleen erän loppulukemista selkeät. 

Kolmanteen erään tuli innokkaampi Isku. Hyökkäyksissä oli enemmän tehoja ja puolustus oli liikkuvampaa. Muutaman pitkän pallorallin taisteluvoitto sai päävalmentaja Kososen jo pariin otteeseen tanssahtelemaan kentän reunalla. Tehokkaan erän pelannut Bär niittasi eräpallon kenttään ja erävoitto Iskulle. Neljäs erä eteni tasaisissa merkeissä, mutta Murikat oli ratkaisupalloissa parempi, joten kaikki sarjapisteet jäivät Kuortaneelle.

Murikoiden hyökkäysteho oli parempi kuin Iskulla (44% vs 35%). Kolmannessa erässä Isku oli terävä. Virheitä tuli kuitenkin päivän mittaan sen verran, että yksikään Iskulainen ei plus/miinus -tilastossa päässyt juurikaan juhlimaan. Murikoiden porukasta keskipelaaja Matti Köykkä oli kotiseuraansa vastaan tehokas (12/+10). 

Seuraavaksi Isku saa vieraita idästä, kun sarjakolmonen East Volley saapuu Pyynikille 4.12.-22 klo 17.00.