Henrik Henschel vahvistamaan Iskun laituriosastoa

Rantaperkiön Iskun joukkue vahvistuu pelaajalla, joka ei saata olla monelle tuttu Suomen kamaralla. Henrik Henschel saapuu Pyynikille Saksasta. Suomi ei ole kuitenkaan tuntematon maa Henrikille, vaan hän on viettänyt aikaa Suomessa aiemmin muun muassa vaihto-oppilas vuotenaan, jolloin hän pelasi myös VaLePan juniorijoukkueissa, sekä 2-sarjassa. Tänä kesänä tarkkasilmäisimmät ovat voineet bongata Henrikin biitsikiertueilta. 

Viime kaudella Henrik pelasi Saksassa 4. korkeimmalla sarjatasolla voittaen mestaruuden TK Hannoverin riveissä. 20-vuotias nuorukainen (tai tässä joukkueessa seniorikaartiin kuuluva) viihtyy parhaiten yleispelaajan ja hakkurin paikalla. 

Iskun maine kovaa treenaavana joukkueena kantautui Henrikille Saksaan asti ja Suomen urheilupääkaupunki oli tehnyt Henrikiin hyvän ensivaikutelman.  Henrik saatiinkin WhatsAppin kautta kiinni haastatteluun. 

Mikä sai sinut tulemaan Saksasta Pirkanmaan sydämeen Tampereelle?
Sain juuri keväällä lukion päätettyä ja harkitsin useammasta syystä muuttoa Suomeen. Kun mietin tarkemmin kaupunkia, jossa haluaisin asua, Tampere oli ensimmäinen vaihtoehto, koska se oli paikkana jo tullut tutuksi ja antoi hyvän ensivaikutelman. Tampere tarjoaa myös paljon mahdollisuuksia urheilussa ja sen ulkopuolella!

 – Miten päädyit juuri Rantaperkiön Iskuun?
Otin selvää lentopalloseuroista Tampereen seudulla ja Isku oli minulle tuttu nimi. Sen lisäksi minulle useampi joukkueen pelaaja oli ennaltaan tuttu ja sain tietää, että treenataan kovaa. Tämä kuulosti minulle sopivalta joukkueelta!

 – Olet varmasti monelle katsojalle tuntematon kaveri – Kerro mitkä ovat sinun vahvuuksiasi!
Pystyn syömään kokonaisen rullakebabin. 

Mikä on ollut ensivaikutelmasi Iskusta tähän mennessä?
Iskussa on mukava ja lujaa treenaava porukka kasassa.

Miten muuten olet viihtynyt Tampereella?
Tänä kesänä olen ollut Tampereella ainoastaan muutto- ja remonttihommia varten. Mutta olen aiemmin viihtynyt hyvin Tampereella, esimerkiksi biitsien parissa.

Nähdäänkö sinut vielä tänä kesänä biitsikentillä?
Tarkoitus olisi, kunhan pisteet riittävät kauden lopputurnaukseen.Muuten biitsi kentät saa odottaa minua ensi kevääseen asti. 

Päävalmentaja Friberg kommentoi tuoretta vahvistusta seuraavasti:
Henrik on ehtinyt muutamiin kesäharjoituksiin mukaan Tampereelle muuton jälkeen, ja vaikka jalat vielä ovat hiekassa(beach volley), niin on hän antanut koko valmennuksella positiivisen kuvan taidoistaan. Lyöntikäsi pyörähtää nopeasti ja hihapelaminen puolustuksessa sekä vastaanotossa on laadukasta.

Henrik on mukana sunnuntaina 6.8 pelattavassa harjoitusotteluissa Naisten maajoukkuetta vastaan Pitkäjärven koululla.

Rantaperkiön Isku miehet 1-sarja 2023-2024 Sopimustilanne

Passarit

Henri Strengell, -03
Roope Heikkiniemi, -05 

Keskitorjujat

Anton Kokki, -05
Arttu Ahonen, -05
Paavo Koivisto, -06 

Laitapelaajat

Ville Haapakoski, -01
Henrik Henschel, – 03
Lasse Lepola, -04
Lauri Bär, -05
Boris Fiykov, -05
Oskari Sarajärvi, -06
Juho Panu, -06

Liberot

Niko Lehtosalo, -04
Viljami Mäyrä, -06

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *