Rantaperkiön Isku Yli 100 vuotta liikkeen äärellä
Joulukuun lentopallokuulumisia

Marraskuussa lentopalloa pelattiin kaikissa sarjoissa, mm. molempien B-poikajoukkueiden turnaukset Tampereella. Joulukuussa junioreiden SM-sarjat ovat tauolla koronapandemian vuoksi, ja tuoreimpia tietoa kannattaa seurata joukkueiden Facebook-sivuilta!

Isku vs. PäLu
1-sarja miehet

Tulossa joulukuussa:

Joulukuussa miesten otteluohjelmassa on kaksi kotiottelua.

12.12 vastassa nuorten maajoukkue, eli Murikat. Ottelu on myös Suomen Cupin neljännesvälierä, ottelun voittaja kohtaa Lakkkapää- Hurrikaani ottelun voittajan. Peli Pyynikillä klo 17.00

19.12 vastassa Karhulan Veikot, peli Pyynikillä klo 17.00

Otteluohjelma ja tulokset

Mahdollisista muutoksista ilmoitellaan myös joukkueen fb-sivuilla

 

Tapahtui viime kuussa:

Miesten joukkueen marraskuun alku meni koronakaranteenin merkeissä. Vierasottelu Pälkäneen Luja-Lukkoa vastaan siirtyi tammikuulle. Harjoitussaleilla palattiin 6.11.

Miehillä oli kolme ottelua, joista kertyi 2 sarjapistettä. Isku on 8 pelatun ottelun jälkeen sarjassa sijalla 6. 

Isku-PäLu 3-2
Lempo- Isku 3-0
Isku- Tuto  1-3

Joukkueen sairastupa rupeaa pikkuhiljaa tyhjenemään. Treeneihin ja peleihin tullaan saamaan koko miehistö matkaan joulukuussa.

1-sarja naiset

Tulossa joulukuussa:

 Ei tietoa uusien rajoitusten vaikutuksesta. Tähän mennessä peruuntunut vierasottelu HEL Volleyta vastaan. 

Otteluohjelma ja tulokset

 

Tapahtui viime kuussa:

Iskun naisten 1-sarjassa pelattiin marraskuussa neljä ottelua, joista saaliina kolme voittoa. Iskun A-tytöt ovat marraskuussa vottaneet kaksi A-poolin turnausta puhtaalla pelillä jatkaen näin joulutauolle valtakunnan kärjessä.

A-pojat
A-pojat

Tulossa joulukuussa:

A-poijilla piti olla turnaus 19.12. Tämä on siirretty koronan takia ja pelataan mahdollisesti tammikuussa.  

 

Tapahtui viime kuussa:

7.11. 1-pooli turnas Vexve Areena Sastamala.  VaLePa-Isku 3-0 (25-21, 25-13, 25-16) ja  Isku-Arsi AP 3-0 (25-23, 25-15, 25-20). Turnauksesta tuli siis yksi voitto ja yksi tappio. Joukkue pysyi d-poolissa.

28.11. 2-pooli turnaus piti pelata Malmin peruskoululla Helsingissä. Iskun A-poikien joukkue päätti noudattaa valtion koronasuosituksia ja jättää turnaukseen osallistumasta. Poolin kaksi muuta joukkuetta PuMa ja Arsi seurasivat Iskua asiassa. Turnaus peruttiin yhteistuumin.

B-pojat punaiset

Tulossa joulukuussa: 

B-poikien SM-sarjan 3. pooliturnaus oli tarkoitus pelata 12.12.  Helsingissä, mutta koronaviruspandemian takia kaikki junioreiden SM-sarjat ovat tauolla ainakin joulukuun ajan. 

 

Tapahtui viime kuussa:

SM-sarjassa koronalotto pyöräytti Isku punaisille kotiturnauksen, Suomen kärkijoukkueiden a-pooli pelattiin Sammon keskuslukiolla 21.11. Kyyti oli Iskulle kylmää, JyLe, KempeLe1 ja KaPo jättivät isännät nollille ja Isku punaisten taival jatkuu seuraavalla kierroksella b-poolissa.

Tulokset

Tampereen miesten kuntosarjaa pelattiin Isku junnut-joukkueella marraskuussa siten että kärkijoukkue PerHE:ttä vastaan tappio 1-3, kakkossijasta kamppailevaa TKT-B:tä vastaan tasuri 2-2, ja Pirkat voitettiin 4-0. Yksi peli jäi Iskulta pelaamatta ennen kuin aikuisten harrastesarjat keskeytettiin, joillakin joukkueilla jäi enempi pelejä pelaamatta. Sarjataulukossa jäätiin tässä vaiheessa kakkossijalle, eli periaatteessa nousupaikalle kuntosarjan A-sarjaan.

Tulokset

B-pojat valkoiset

Tulossa joulukuussa:

Junioreiden SM-sarjat tauolla joulukuun ajan koronapandemian vuoksi. 

 

Tapahtui viime kuussa:

Kaksi turnausta. Näistä tarkemmat raportit Iskun kotisivulla

Raisio C-poolin turnaus 31.10. Vastassa Raision Loimu, Järvi-Suomen Pallo ja Loimaan Jankko. Kolme peliä, kaksi voittoa ja tappio. Nousimme B-pooliin.
Tulokset ja otteluohjelma

Kotiturnaus 14.11. Hervannan Ammattikoululla. Kovatasoinen B-poolin turnaus. Vastassa Puijo Wolley, Rasion Loimu ja Puma. Hävisimme kaikki pelit ja jatkamme C-poolissa.
Tulokset ja otteluohjelma

C-pojat

Tulossa joulukuussa: 

Junioreiden SM-sarja tauolla joulukuun ajan koronapandemian vuoksi. 

 

Tapahtui viime kuussa:

Kempeleen turnauksessa lauantaina 14.11. vastustajat olivat paremmassa vireessä. C-pojat taistelivat yhden erävoiton Virtain Veikoilta, mutta hävisivät kuitenkin 1-2. Sitä ennen tappio oli tullut jo Kempelettä vastaan 0-2 ja viimeisessä pelissä Jankkoa vastaan tappio tuli myös 0-2 lukemin. Näin ollen marraskuun turnauksessa jäimme poolin viimeiseksi ja seuraavan kerran matka jatkuu B-poolissa. 

Iskun D-pojat
D-pojat

Tulossa joulukuussa:

Otteluiden oli tarkoitus jatkua 12.12. kotiturnauksella, mutta ainakaan niitä pelejä ei Tampereella voida järjestää. ”Atalan pojat” ehtivät harjoitella vielä maanantaina 30.11., mutta sitä seuraavat reenit menevätkin sitten pitkälti tammikuun puolelle.

 

Tapahtui viime kuussa:

Iskun D-pojat järjestivät ensimmäisen kotiturnauksen 31.10. Tampereella, Kaukajärven vapaa-aikatalolla. Turnaus toteutettiin jo tiukennetuilla koronasäännöillä, joten paikalla ei ollut ollenkaan yleisöä. Myös otteluohjelmaa jouduttiin säätämään vielä edellisenä iltana, kun Vilppulan Tähden pelaajia oli joutunut koronakaranteeniin.

Kotikaupungin sali tuotti kuitenkin pelillisesti hyvää tulosta, kun Isku voitti kaikki pelinsä. Voitot tulivat Valepa S-Maxia, Loimaan Jankko valkoista ja Ypäjän Yllätys valkoista vastaan. Iskun pojista pelaamassa olivat koko joukkue, eli Atte, Niilo, Aatu, Otto ja Julius. 

Nousu A-pooliin tiesikin kovempia vastauksia 21.11. Alastarolle, Loimaan Jankon järjestämään turnaukseen. Valitettavasti myös loukkaantumiset ja muut harrastukset vähensivät pelaajamäärää, ja turnaukseen pääsivät paikalle vain Aatu, Julius ja Otto. Vaihtoja ei tarvinnut miettiä ja kaikki saivat kolmen ottelun verran peliaikaa. Tällä kertaa vastus A-poolissa oli kuitenkin liian kovaa ja kaikista otteluista tuli tappiot. 

Kotiottelut ja -turnaukset joulukuussa

Junioreiden SM-sarjat ovat tauolla ainakin joulukuun ajan koronapandemian vuoksi. Miesten ja naisten 1-sarjaotteluiden tilanne on vielä auki.

Seuraa tarkempaa tiedotusta: 
Miesten fb-sivut
Naisten fb-sivut
Junioreiden fb-sivut

Peruuta tilauksesi    |    Lue selaimessa
RANTAPERKIÖN TYÖVÄENYHDISTYKSEN VOIMISTELU- JA URHEILUSEURA ISKU R.Y.
Nuolialantie 6C, 33900 Tampere