Ajankohtaista

Tässä osiossa näet Iskun ajankohtaiset uutiset, otteluraportit, ottelu- ja tapahtumakalenterin sekä seuratiedotteet!


Koronatiedote 21.4.2021

Pirkanmaan koronanyrkin päätöksen mukaisesti myös alle 20-vuotiaiden nuorten ryhmäharrastukset voivat jatkua sisätiloissa tästä päivästä lähtien. (kuva Aamulehdestä)

Lue lisää

Rantaperkiön Isku tiedottaa koronatilanteesta 13.4. 2021

Pirkanmaan alueellisen pandemiaohjausryhmän tilannekatsaus 13.4. 2021: Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti leviämisvaiheessa. Aikaisemmat koronanyrkin suositukset ovat edelleen voimassa lukuun ottamatta seuraavia tarkennuksia: Vuonna 2008 syntyneiden ja sitä nuorempien ryhmäharrastustoiminta on sisätiloissa mahdollista 19.4.2021 alkaen noudattamalla OKM/THL turvaohjeistusta ja huomioimalla korkeintaan 10 henkilön ryhmäkoko.Yli 12-vuotiaiden (2007 syntyneet ja vanhemmat) lasten ja nuorten ryhmäharrastustoiminta (enemmän kuin yksi henkilö) sisätiloissa on tauolla 30.4.2021 asti….

Lue lisää

Rantaperkiön Isku jälleen opinnäytetyön aiheena

Seuran uudesta nettisivusta tuotettu opinnäytetyötutkimus on julkaistu.Opinnäytetyö on Tampereen Ammattikorkeakoulusta valmistuneen Santeri Hietalan (toinen uuden nettisivun tekijöistä) käsialaa. Santerin fiilikset seuramme kanssa toteutuneesta yhteistyöstä kuuluvat seuraavasti: ”Iso kiitos seuralle ja jokaiselle, jonka kanssa olen päässyt työskentelemään kuluvien kuukausien aikana. Kiitollisuuttani seuranne kanssa toteutuneesta yhteistyöstä ja luomastanne mahdollisuudesta on vaikea pukea sanoiksi. Olette totisesti toimineet tamperelaisten…

Lue lisää

Rantaperkiön Isku tiedottaa koronatilanteesta 31.3. 2021

Rantaperkiön Isku noudattaa toiminnassaan Olympiakomitean, lajiliittojen, Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan alueellisen koronaohjausryhmän antamia rajoituksia: Pirkanmaan koronaepidemia on STM:n luokituksen mukaisesti leviämisvaiheessa. Ryhmäharrastustoiminnassa noudatettavia ohjeita 18.4.2021 asti Aikuisten ryhmäliikunta on suositeltu pidettäväksi tauolla toistaiseksi. Muu aikuisten ryhmäharrastustoiminta on suljettu sisätiloissa ajalla 18.4.2021 asti ellei harrastustoimintaa voida toteuttaa etäyhteyksillä.Lääkinnällinen ja vastaava kuntouttava toiminta sekä OKM:n määritelmän mukainen ammattilais- ja maajoukkueurheilu (ml….

Lue lisää

Into-pupun pääsiäispolku ajalla 29.3-5.4.2021

Rantaperkiön Isku täyttää tänä vuonna 110 vuotta. Seuran voimistelujaosto järjestää juhlavuoden kunniaksi kaikille avoimen pääsiäispolun, jonka varrella on 10 erilaista Into-pupun ideoimaa tehtävärastia. Rastit sisältävät muun muassa liikuntaa, eri aistien ja mielikuvituksen käyttöä. Pääsiäispolku sopii kuljettavaksi yksin, yhdessä, perheen parissa tai pienessä porukassa (polku sopii hyvin myös päiväkoti- ja kouluryhmille). Muistathan noudattaa turvavälejä pääsiäispolulla kulkiessasi….

Lue lisää

Sosiaaliset mediat
Tuliko kysyttävää?

Yksityinen henkilö, organisaatio tai median edustaja, ota tarvittaessa yhteyttä alapuolelta.