Harrasteliikunta

 

Rantaperkiön Isku tarjoaa
monipuolista liikuntaa koko perheelle!
Lue lisää tuntitarjonnastamme

 

Liikuntapaikat

Liikumme pääsääntöisesti Hatanpään koululla (Haapakuja 2) ja Talvitien päiväkodilla.

Tule mukaan iloiseen joukkoon!Muutokset ja peruutukset

 

Jumppien mahdolliset MUUTOKSET JA PERUUTUKSET löydät täältä!

Tutustu harrasteliikunnan ohjaajiimme!

 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset tehdään sähköisesti jäsenjärjestelmämme kautta. Ilmoittautuminen lasten ja aikuisten harrasteryhmiin sekä voimistelijoiden rekisteröityminen tapahtuu Hoika-jäsenjärjestelmän kautta.

Ilmoittautumisjärjestelmää tulee käyttää joka vuosi samoilla tunnuksilla.
(Jos olet unohtanut salasanan, voit tilata uuden salasanan ilmoittautumisohjelman kautta! Käyttäjätunnuksesi on oma sähköpostiosoitteesi.)

 LIIKUNTARYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Klikkaa Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen ja valitse liikuntaryhmä, johon haluat ilmoittautua, sekä valitse pudotusvalikosta käyttäjä joka halutaan ilmoittaa kyseiseen liikuntaryhmään.

Huom! Mikäli yrität tehdä ilmoittautumista lasten ryhmiin omilla tunnuksillasi, et kuulu ikäryhmään eikä ilmoittautuminen tällöin ole mahdollista.

Kun olet valinnut liikuntaryhmän ja osallistujan klikkaa Luo maksu–painiketta. Ilmoittautumisesi tiedot tulevat näkyviin Laskun luonti -sivulle ja tässä vaiheessa voit vielä muokata tietoja palaamalla takaisin Ilmoittautumis-sivulle.

Kun olet vahvistanut ilmoittautumisen, ohjelma lähettää ilmoittautumisesta tiedot sekä laskun antamaasi sähköpostiin. Laskun ja ilmoittautumisten tiedot löytyvät myös Omat tiedot -sivulta. Voit tulostaa järjestelmästä laskun itsellesi.

Lasten kausimaksun sisaralennus on 5€. Sisaralennuksen saa silloin kun henkilön alikäyttäjistä useampi kuin yksi alikäyttäjä ilmoittautuu kaudelle. Alennus annetaan alikäyttäjän kausi-ilmoittautumisen yhteydessä.

SUORITA JUMPPAMAKSU

Suorita jumppamaksu laskussa olevien tietoja käyttäen. Käytä ehdottomasti annettua viitenumeroa!

Laskun maksettuasi aikuiset saavat kuittia vastaan kausikortin/tarran jumppapaikalta. Lasten maksettu lasku oikeuttaa osallistumaan kyseisen ryhmän tunneille.

Maksaessasi jumppamaksun liikuntaseteleillä, ilmoittaudu netin kautta, tulosta itsellesi lasku ja ota mukaan jumppapaikalle. Maksun voi suorittaa siellä liikuntaseteleillä.

Maksumuistutuksista perimme 5 € / huomautus. Määräaikaan mennessä maksamattomasta laskusta perimme lisäksi lainmukaisen viivästyskoron.

Ilmoittautumisen peruminen

Mikäli ilmoittautumisen jälkeen haluat perua osallistumisesi, ota yhteyttä toimistolle (harrasteliikunta@rantaperkionisku.com)! 

Ilmoita, minkä niminen harrastaja ei enää jatka ryhmissämme, ja mistä ryhmästä on kyse. Saatuamme tiedon mitätöimme laskunne. 

Ryhmästä poisjääminen ei ole peruutus, vaan asiasta tulee ilmoittaa toimistolle, jotta lasku voidaan mitätöidä. Ilman asianmukaista peruutusilmoitusta toimistolle, maksuvelvoite syntyneestä laskusta pysyy voimassa.

Lasten ryhmissä on kaksi ensimmäistä viikkoa maksutonta tutustumista, jonka jälkeen lasku tulee maksaa. Emme palauta maksuja peruutustapauksissa (kokeilukertojen jälkeen).