Joukkuevoimistelu, tanssillinen voimistelu, tanssi

MUKAAN JOUKKUEVOIMISTELUUN?

Ole rohkeasti yhteydessä ja tule mukaan upean sekä kokonaisvaltaisen lajin pariin. Joukkueisiin voi sopia suoraan kokeilutreenejä, ole yhteydessä JV- koordinaattoriin!

045 207 5377 / joukkuevoimistelu@rantaperkionisku.com

Joukkuevoimistelu lajina

Joukkuevoimistelun kilpailuohjelma on musiikkiin sommiteltu taiteellinen ja urheilullinen kokonaisuus, satojen tai jopa tuhansien tuntien yhteisen työn tulos. Pakollisten vaikeusosien lisäksi kokonaisuuden sitovat yhteen jatkuva, virtaava liike sekä ohjelman tunnelma tai teema, jota liikekieli, musiikki, puvut ja ohjelman taiteelliset liike-elementit ilmentävät. Joukkuevoimistelun ydin ovat vaadittaviin vaikeusosiin kuuluvat virtaavat vartalon liikkeet. Kokonaisuuden kruunaavat eläytyminen ja ilmaisu.
Joukkuevoimistelun sydän on suomalaisessa naisvoimistelussa. Lajin juuret löytyvät Suomesta, mutta oksat ovat levittäytyneet ympäri maailmaa – naisvoimistelusta on kasvanut vaativaa ja elämyksellistä kansainvälistä huippu-urheilua. Myös Suomessa lajin suosio on kokenut hurjan kasvun, ja joukkuevoimistelu on kivunnut harrastajamäärältään Voimisteluliiton kilpailulajeista suurimmaksi. Lajia harrastetaan monella taitotasolla aina harrastevoimistelusta huippu-urheiluun. Joukkuevoimistelu on hyvä lajivalinta, jos haluaa kehittää voimaa, nopeutta, vartalonhallintaa, liikkuvuutta ja koordinaatiota sekä kokea liikunnan ohella taiteellisia elämyksiä.
Lähde: voimistelu.fi


Joukkueet

Valmentajat

Kausimaksut

Hoika jäsenjärjestelmäJoukkuevoimisteluvalmennus seurassamme

Tässä oppaassa esitellään mm. seuramme toimintaperiaatteita, eettisiä linjauksia, valmennusjärjestelmää, tulevaisuuden visiointia jne. Tutustu meihin ja tule mukaan toimintaamme!

Jv-opas vanhemmille

Tähän oppaaseen on koottu tietoa Rantaperkiön Iskusta ja sen alaisuudessa toimivan voimistelujaoston järjestämästä joukkuevoimistelutoiminnasta. Opas on tarkoitettu seuran
valmentajille, voimistelijoille ja heidän vanhemmilleen. Saat tietoa mm. voimistelijoiden laskutuksesta, talkootyöstä, Vanhempain vastaava -toiminnasta, ulkomaan matkoista ja voimistelijoiden ja vanhempien
pelisäännöistä.


Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia nuoria ja varttuneempiakin naisia. Tanssillisen voimistelun moni-ilmeisyys tarjoaa sekä harrastajille että ohjaajille runsaasti vaihtoehtoja ja haasteita. Lajia on mahdollista harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin, ja harrastamisen lisäksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia esiintymiseen ja kilpailemiseen.
Lähde: voimistelu.fi

* Lisätietoja lasten ja aikuisten ryhmistä joukkuevoimistelu@rantaperkionisku.com / 045 207 5377

Grande Mamas – Tanssi

Grande Mamas on aikuisista naisista koostuva tanssijoukkue joka on ollut koossa vuodesta 2012 alaken ja kilpaillut aktiivisesti TUL:n ja FDO:n kilpailuissa. Ryhmä on perustettu esiintymisestä sekä kilpailemisesta kiinnostuneille tanssijoille. Harjoittelemme tosissamme, mutta hymy huulilla noin 2 kertaa viikkossa.

Grande Mamas on kilpaillut mm. seuraavilla teoksilla: La Artista, Land Of The Jaguar, Rytmi KUtsuu, Amazonas, Virran Viettelys sekä Las Panteras. Joukkueen valmentaja ja koreografina toimii Jenni Kahiluoto (joka myös tanssii ryhmässä mukana).

Joukkueen kuulumisia voi seurata facebookista nimellä tanssiryhma.gm!

Joukkuevoimistelun sosiaaliset mediat

Facebook

Instagram


Jäikö kysyttävää?