Ilmoittautuminen Hoika

Rantaperkiön Iskulla on käytössä Hoika -jäsenjärjestelmä, jonka kautta hoidetaan sekä laskuttaminen että seuran tiedottaminen. 

HUOM!

Joissakin sähköposti ohjelmissa Hoikasta tulevat viestit ja laskut saattavat mennä roskaposti yms. kansioihin! Tarkkailethan siis niitäkin säännöllisesti.

Mitä täytyy tehdä?

Uusien voimistelijoiden ja harrasteliikuntaan osallistuvien tulee rekisteröityä Hoika- jäsenjärjestelmään. Jos olet jo aikaisempina vuosina rekisteröitynyt, ÄLÄ rekisteröi itseäsi toista kertaa. Käyttäjätunnuksesi on aina oma sähköpostiosoitteesi ja jos olet unohtanut salasanasi, voit tilata sen jäsenjärjestelmästä uudestaan tai olla yhteydessä koordinaattoreihin.

Miten toimia?

Alle 18-vuotiaan puolesta rekisteröinnin tekee huoltaja. Huoltajan tulee ensin itse rekisteröityä käyttäjäksi ja tämän jälkeen lisätä lapsi alikäyttäjäksi. Näin koko perheen ilmoittautumiset ja tietojen hallinnointi onnistuvat yksien tunnuksien kautta.

Alikäyttäjäksi rekisteröityminen löytyy omat tiedot -sivulta, jossa on linkki “rekisteröi uusi käyttäjä alaisuuteesi”. Kun huoltaja on luonut itselleen alikäyttäjän lapsen tiedoilla, tulee hänen kynäpainikkeesta muuttaa ”laskuta vanhempaa”-asetus päälle. Laita sähköpostiosoitteeksi vanhemman sähköposti! 

Laskutusjärjestelmämme on sähköinen ja lasku lähtee suoraan ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen.

Täytä kaikki *-merkityt kohdat sivulle. Ohjelma lähettää käyttäjätunnuksen ja salasanan antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkista, että sähköpostiosoitteesi on oikea.

Kirjautumalla sisään Hoika- jäsenjärjestelmään pääsette tarkastelemaan omia tietojanne sekä näkemään mm. avoimena olevat laskut.

Pidättehän huolen, että yhteystietonne ovat Hoikassa ajan tasalla!