Voimistelijoiden kausimaksut

Joukkuekohtaiset budjetit (kevät 2021)

Voimistelijoiden laskutus tapahtuu kuukausittain tasaerissä. Joukkueille laaditaan joukkuekohtaiset kausibudjetit vastuuvalmentajan ja joukkuevoimistelun koordinaattorin toimesta. Budjetin perusteella kulut jaetaan tasaeriin, jotka laskutetaan kuukausittain. Ensimmäinen lasku lähetetään tammikuussa, ja kesäkuussa lähetetään tasauslasku, jossa on huomioitu joukkueen toteutuneet kulut kauden aikana.

Kausibudjettia ryhdytään rakentamaan harjoitusmaksun pohjalle.

Harjoitusmaksu on tunti- ja tasoperusteinen, jolloin tyttöjen määrällä joukkueessa ei ole merkitystä. Kaudet eivät ole suoraan verrannollisia keskenään, koska syyskausi on muutamaa viikkoa kevätkautta lyhempi.

Joukkueet jaetaan eri perusmaksutasolle perustuen mm. kilpailusarjaan. Perusmaksuun sisältyvät hallintokulut, Teosto-/Gramex-/salien musiikkilaitekulut, Voimisteluliiton jäsenmaksu, valmentajien lisenssit sekä vastuuvalmentajakorvaukset. Tähän perusmaksuun lisätään saleista ja valmentajan tuntikorvauksista tulevat maksut. Salivuoroperuutuksista johtuvat korvaavat harjoitukset sisältyvät harjoitusmaksuun.

Joukkueen kausibudjettiin lisätään harjoitusmaksun lisäksi kaikki muut kulut, kuten kilpailut, leirit, puvut, välineet, koreografiamaksu, oheisharjoittelu, sekä muut hankinnat.


Voimistelun aloittaminen joukkueessa merkitsee perheelle
sitoutumista seuramme joukkuevoimistelutoimintaan (mm. harjoitukset , leirit ,
kilpailut, maksut ja talkoot ). Sitotumista edellytetään aina koko kaudeksi (kevät/syksy). Seura edellyttää kaikkien voimisteluperheiden osallistumista talkoisiin noin 1-2 kertaa kaudessa!

Voimistelujaosto tukee urheilijoita maksamalla

  • Suuren osan hallintokuluista (palkat, pankkikulut, vuokrat ym.)
  • Valmentajien ruokailu- ja majoituskulut kilpailuissa
  • Osan salimaksuista
  • Kutsuleireillä yhden valmentajan/joukkueen päivärahat ja leirikulut
  • Tuomareiden kulut
  • Apuvalmentajien kausikorvaukset
  • Ulkopaikkakuntalaisten valmentajien matkakulut
  • Valmentajien ja tuomareiden kouluttautumisen