LENTOPALLO

RANTAPERKIÖN ISKU PELAA KAUDELLA 2023-2024 Lentopallon MIESTEN 1-sarjaa ja naisten 2-sarjaa. ISKUN LENTOPALLOJUNIORIT PELAAVAT lisäksi A-poikien Sm-sarjaa. Seuran pallokouluissa lapsilla tarjoutuu mahdollisuus tutustua lajiin. TOIMINNASTA VASTAA SEURAN LENTOPALLOJAOSTO.

JOUKKUEIDEN TUOREET KUULUMISET LÖYTYVÄT kunkin joukkueen kohdalta JA SEN LISÄKSI MYÖS FACEBOOKISTa JA INSTAGRAMISTA . TERVETULOA SEURAAMAAN SOME-KANAVIAMME!

Joukkueet


Luottamusta ja seurauskollisuutta. Kaikki ovat vaikuttaneet ja auttaneet minua eteenpäin urheilijana, olen saanut lentopallon parissa toimiessani kaiken. Omista on aina pidetty huolta, se on ollut mitaleita ja menestystäkin tärkeämpää. Me Iskulaiset olemme aina kelvanneet myös eri maajoukkueiden palvelukseen. Kyllä se niin on, että lehmän pitää muistaa vasikkana olonsa!

Patse, lentopallon työmiäs


TULE PELAAMAAN LENTOPALLOA

MACRON YHTEISTYÖ

Teemme tiivistä yhteistyötä urheilumerkki Macron Finlandin kanssa.
Alla olevasta linkistä pääset suoraan Macronin verkkokauppaan selaamaan Rantaperkiön Iskun tuotteita, rekisteröitymisen jälkeen!

Lentopallojaoston jäsenet tilaavat suoraan Macronin verkkokaupasta pelipaidat, vapaa-ajan vaatteet kuten colleget, t-paidat jne. Voit tilata itsellesi Iskun tuotteita myös vapaa-ajan käyttöön.

Iskun omasta verkkokaupasta voit ostaa seuran omia tuotteita.

Yhteyshenkilöinä toimii Macron:in Asiakkuuspäällikkö Miika Merivirta, miika@macronfinland.fi, 040 678 6713 ja Rantaperkiön Iskun Inga Heikkiniemi, inga.heikkiniemi@gmail.com, 050 550 7745.