Seura

Iskusta

Rantaperkiön Isku on vuonna 1911 perustettu urheiluseura, jonka juuret ovat Tampereen Rantaperkiön kaupunginosassa. Toimintaamme kuuluvat useat lajit, kuten lentopallo, joukkuevoimistelu sekä aikuisten ja lasten harrasteliikunta. Olemme Suomen Työväen Urheiluliiton, Suomen Lentopalloliiton ja Suomen Voimisteluliiton jäsenseura.

Rantaperkiön Iskussa on harrastettu yli sadan vuoden aikana hiihtoa, yleisurheilua, painia, kilpapyöräilyä, suunnistusta, nyrkkeilyä, retkeilyä, kulttuuritoimintaa, miesten ja naisten voimistelua, jalkapalloa, uintia, koripalloa, luistelua, pesäpalloa, ryhmätanssia, lentopalloa, tanssillista voimistelua, rytmistä voimistelua sekä joukkuevoimistelua. Rantaperkiön Isku on saavuttanut vuosikymmenten aikana lukuisia kansallisen tason mestaruuksia ja mitaleita mm. pyöräilyssä, yleisurheilussa/juoksussa, hiihdossa, lentopallossa, joukkuevoimistelussa ja ryhmätanssissa.

Tervetuloa!

Seura -välilehden alta voit lukea seuramme toiminnasta ja käytännön asioista. Olet sitten vanha tuttava tai uusi sellainen, toivottavasti löydät etsimääsi tietoa sivuiltamme!

Nettisivuiltamme löydät tietoa mm. lajivaihtoehdoistamme, joukkueista, valmentajista ja ohjaajista, tapahtumista ja ajankohtaisista seuran asioista. Sivuiltamme löytyy yhteystietojen lisäksi myös seuran oma verkkokauppa sekä uutiskirje lentopallojoukkueiden toiminnasta.

Seurastamme

01

Seuramme on Suomen Työväen Urheiluliiton,
Suomen Lentopalloliiton ja
Suomen Voimisteluliiton jäsenseura. Seuramme perustamisvuosi on 1911.

Urheilemme joukkuevoimistelun, lentopallon ja harrasteliikunnan parissa. Seuramme toiminnasta vastaavat voimistelu- ja lentopallojaosto sekä veteraanijaosto Iskun Virkut!

Jaostojen ja muun seuran toimijoiden yhteystietoja löydät yhteystiedot-välilehden takaa.

Koko seuran yhteistyökumppanina toimii Pihlajalinna.

Harrastajan/Urheilijan polku Iskussa

Rantaperkiön Iskussa on harrastettu yli sadan vuoden aikana hiihtoa, yleisurheilua, painia, kilpapyöräilyä, suunnistusta, nyrkkeilyä, retkeilyä, kulttuuritoimintaa, miesten ja naisten voimistelua, jalkapalloa, uintia, koripalloa, luistelua, pesäpalloa, ryhmätanssia, lentopalloa, tanssillista voimistelua, rytmistä voimistelua ja joukkuevoimistelua. 

Rantaperkiön Isku on saavuttanut vuosikymmenten aikana lukuisia kansallisen tason mestaruuksia ja mitaleita mm. pyöräilyssä, yleisurheilussa/juoksussa, hiihdossa, lentopallossa, joukkuevoimistelussa ja ryhmätanssissa.

Isku haluaa olla ihmisten elämässä mukana lapsuusvuosista aina aikuisikään asti!

Siirry sivulle

Lajit
Ajankohtaista
Yhteystiedot
Verkkokauppa